Novi Sad
04.07.2011.
15:05 > 15:07
Svečani prijem djaka generacije novosadskih osnovnih i srednjih škola održan je danas u svečanoj sali Gradske kuće.
  • Сања

    07.07.2011 17:03
    Правилник по мери фаворита
    Шта директор школе "Ж. Зрењанин" има да каже о овогодишњем избору ученика генерације??? Обзиром да јавно није саопштено његово име желели би да нам овим путем каже с ким је ове године склопио договор!!! Сваке године мења правилник спрам ученика који "мора да победи". Па се после чудите кад родитељ узме правду у своје руке као у Апатину.
  • 06.07.2011 14:40
    U OŠ ŽARKO ZRENJANIN NIŠTA NOVO
    KAO DA JE TO NOVOST ZA ŽARKO ZRENJANIN ŠKOLU. GODINAMA SE TAMO NAMEŠTA IZBOR UČENIKA GENERACIJE. KRITERIJUMI SU TAMO ODAVNO OPALI I TO JE OPŠTE POZNATA STVAR U GRADU. TAMO JE SISTEM VREDNOSTI POREMEĆEN I TIME SE JOŠ I PONOSE.
  • 05.07.2011 14:11
    која фарса
    Колико кошта титула најбољег ученика у генерацији? Јел обавезно и да се упише у Е гимназију?
  • GARI

    05.07.2011 10:15
    Korupcija i u osnovnoj skoli
    Akoje Zarko Zrenjanin najboljeg poslao kod gradonacelnika kakvi su tek ostali. Musicki, stidi se ovogodisnjeg izbora djaka generacije i nemoj se cuditi ako tvoju skolu pocnu da napustuju najbolji jer je tvoj skola najkorumpiranija.
  • Liman

    05.07.2011 07:53
    Jesu li svi bas najbolji?
    Medju ovim djacima se nasao i jedan ucenik oko cijeg izbora se digla velika prasina. Pravilnik po kom se bira ucenik generacije je napisan tako da moze da se mulja i pravi trgovina oko izbora ucenika. Po tom pravilniku ucenik ne mora nikada da stigne do republickog takmicenja, ucenje nije vazno, boze moj, koga briga za pokazano znanje na takmicenjima, nije to valjda skola, bitna su ucesca na raznoraznim manifestacijama. U skoli postoje najmanje dva ucenika koji su za 10 mesta iznad izabranog "ucenika generacije", kojeg uzgred budi receno nije niko ni predlozio, ali se nekako iznenada nasao na listi kandidata. Dovoljno je da pogledate listu sa prijemnog pa cete videti da doticni ucenik generacije nema ni svih 100 poena, a kamoli vise od 100. Ne moze svako imati vise od 100, vec samo oni izuzetni zbog postignutih rezultata na republickom nivou, a skola i takve ima, ali takvi joj nisu interesantni. Zasto jedino ove godine ne stoji slika ucenika generacije u godisnjaku, pitanje je za rukovodstvo. Sta to muljate i sta vi konkretno imate od toga gospodine direktore?
  • 04.07.2011 22:36
    Jesu li to isti oni djaci kojima TONS nije hteo da da prostor za panoe?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna